Творчі зростання ліцеїстів

2013-04-05

Творчість - це не сума знань, а особлива спрямованість інтелекту, особливий взаємозв’язок між інтелектуальним життям особистості і проявам її сил в активній діяльності. Таке визначення творчості дав В.Сухомлинський. Реалії сьогодення підтверджують цей вислів.

Головним завданням гуманізації та демократизації освіти в Україні є створення умов для розвитку і самореалізації кожної особистості, формування покоління, здатного вчитися протягом всього життя . Тому робота в загальноосвітньому ліцеї побудована на використанні нових підходів, які переносять акцент не на накопичення знань, а на формування технологій розумової праці та творчого розвитку особистості.

Такі підходи до навчання та виховання ліцеїстів дають певні результати. Переможницею ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови стала учениця 9-А класу Князюк Яна (вчитель Л.Й.Петренко), дівчинка представляла нашу область на рівні країни в м. Черкаси.

Більш високих результатів досяг учень 10-А класу Михайлюк Владислав – він переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (вчитель Г.Т.Рекун) та математики (вчитель В.М.Сидоренко). Владислав брав участь в ІY етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в місті Львів де виборов ІІ місце.

Ми пишаємося високими досягненнями наших ліцеїстів! Бажаємо їм подальших перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi