• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар директорів шкіл міста на базі КЗ «СЗШ№8»

Міський семінар директорів шкіл міста на базі КЗ «СЗШ№8»

2013-04-11

/Files/images/novini/IMG_6781.JPG

На базі КЗ «СЗШ №8» відбувся семінар директорів шкіл міста за темою «Педагогіка життєтворчості як стратегічна основа розвитку інноваційної особистості». Його мета: науково-методичне обґрунтування аспектів створення інноваційної системи навчання, виховання і розвитку особистості в умовах школи життєтворчості; визначення стратегії і тактики забезпечення оптимальних умов для виховання самодостатньої життєво грамотної особистості, здатної до самотворення; презентація досвіду роботи експериментального навчального закладу «Середня загальноосвітня школа №8 м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» щодо успішної реалізації концепції життєтворчості. Семінар проводився у формі театральної вистави у 3-х діях з прологом та епілогом «Честь маю запросити» .

Зустріч розпочато було з прологу, де директори мали змогу поринути у театральну атмосферу школи. Для урочистого слова-вітання учасників семінару були запрошені начальник управління освіти Г.П.Рубаха та завідуюча ІМЦ УО В.В.Чернишова. У "першій дії" з презентацією досвіду роботи школи виступила директор школи Л.М.Івасіва, а також присутні дізналися про роботу творчої групи "Золота зернина"та Школи вищої педагогічної майстерності.

В "другій дії" свою роботу представили методичні об’єднання закладу, які в цікавих формах розповіли про основні напрямки роботи, презентували свої досягнення і цілі на майбутнє.

В антракті директори мали змогу відвідати картинну галерею творчих робіт обдарованих учнів школи . В " третій дії" гості були запрошені до музею декоративно-прикладного мистецтва. Заключною стала презентація роботи учнівського самоврядування школи-міста у формі творчого концерту «Ми віримо в дива». Гості оцінили високий рівень прийому , ніхто з них не залишився без позитивних емоцій та гарного настрою.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi