• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Святкування дня народження з Клоуном»

«Святкування дня народження з Клоуном»

2013-04-01

/Files/images/novini/PC100110.JPG

28.03.2013 року в КДНЗ № 3 вихователями середньої групи «Чомучки» Ващенко Л.В., Гаврильців Т.В. була проведена розвага для дітей на тему «Святкування дня народження з Клоуном».

День народження для дитини – найбажаніше свято в році, адже в цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса і збуваються його мрії і бажання! У кожній сім'ї дні народження святкують по-різному. Але скрізь винуватцям торжества дарують подарунки, бажають щастя, успіхів, здоров'я. Цього дня приходять гості, звучить весела музика, співають пісні, читають вірші, розігрують забавні сценки. З особливим нетерпінням чекають це свято діти.

З ними зв'язані у них найприємніші спогади. І радість діти отримують не лише від дарунків і приходу гостей. Вони стають на рік старше. Це для дітей найважливіше. Саме дні народження яскраво відобразяться в пам'яті дітей. Від дорослих залежить глибина вражень цього свята.

А яке ж святкування Дня народження без Клоуна?

Спілкування з клоуном не тільки доставляє

маляті масу позитивних емоцій, а й дуже корисно з пізнавальної точки зору. Часом клоунам вдається те, чого не можуть домогтися батьки. Клоун здатний підкоригувати поведінку малюка, йому цілком під силу прищепити дитині інтерес до творчості. Тільки клоун зможе по-справжньому розвеселити вашого малюка і його гостей і перетворити звичайний День народження в незабутній веселе свято!

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi