ЦІКАВА ЗУСТРІЧ

2013-03-23

/Files/images/novini/1.jpg

19.03.2013р. у навчальному закладі пройшла зустріч «За покликом серця», яку організувала і провела Сидоренко Катерина Семенівна для учнів 7-9-х класів з поетесою рідного краю Кулініченко Ніною Петрівною, членом Регіональної Спілки письменників Придніпров’я, Міжрегіональної Спілки письменників України, Міжнародного товариства

письменницьких спілок.

Виховний захід дав можливість учням поглибити і розширити свої знання про спілки письменників Дніпропетровщини від їхнього заснування до сьогодення, переконав у благородній і відповідальній місії письменників – залучати молодь до читання.

Живе слово поетеси-землячки справило на учнів невимовне враження. Діти з захопленням слухали розповідь Ніни Петрівни про початок її творчості, про найбільш улюблені мотиви поезій, про вступ поетеси до Спілки письменників. Ще з більшим задоволенням учні сприймали читання авторкою власних ліричних творів.

Приємний сюрприз приготували діти своїй гості. Ніна Петрівна була до сліз розчулена, коли пролунали її поезії у виконанні восьмикласників.

В знак подяки та на пам’ять про зустріч Ніна Петрівна подарувала свої збірки всім учням, які декламували її поезії, а також кілька примірників залишила для шкільної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi