ЗІРКИ ШКОЛИ №9

2013-03-29

Сьогодні в центрі виховання – виховання гуманної,творчої,духовної,практичної особистості. «Діти- це життя,і життя прекрасне, ставитися до них потрібно як до товарищів і громадян, поважати їх право на радість і обов*язок відповідальності»,-говорив А.Макаренко.

Мета школи та сім*ї – сформувати з кожної дитини особистість відповідно до нашого ідеалу,дати змогу їй стати Людиною, залишити добрий слід на землі. Щоб цього досягти,кожна дитина має отримати потрібну їй частку уваги,мудрості,доброти,ласки й вимогливості,поради й допомоги.

Мета загальношкільних батьківських зборів,які були проведені 14 березня 2013 р., – це створення умов для максимального розвитку талантів учнів,бо усі діти талановиті,тільки треба розкрити цей талант.

Батьки мали можливість познайомитися з виставкою кращих робіт учнів школи з вишивки,плетіння бісером,виробів із солоного тіста, орігамі. Серед кращих були роботи Ільчук Тетяни(учениці 10 кл.), Золотарьова Артема та Ворожейкіної Валерії(учнів 5-Б кл.), Костенко Анастасії, Довгун Аліни, Прус Каріни(учениць 9-С кл.)

Грамоти,медалі,цікаві газети, портфоліо були представлені до уваги батьків. Про досягнення кожної дитини було створено презентації,які демонструвались на зборах. Кожна сторінка,ніби цікавий калейдоскоп,розповідала про батьків та дітей.

Найяскравішими зірками були кращі спортсмени:Міщенко Софія та молодший брат Артем і їх тато – тренер Тарас Володимирович,який займається карате,а діти є учасниками міжнародних змагань.

Це прекрасні гімнасти із родини Ткаченко Дана та Каріна,з родини Коваленко – Марія Коваленко,в якій любов до спорту виховується з дитинства,в родині Хажанця – Іван Хажанець,де і мама,і дідусь,і бабуся допомагають у всьому.

Прекрасний творчий дует у мами і сина(вчитель музики та образотворчого мистецтва Якімова Н.Л.та її син Юрій).

Свої танцювальні здібності представили учні 3А кл.-Федоренко Світлана та Довбиш Владислав,які посідають перші місця на конкурсах бальних танців. Високі результати в спортивній акробатиці мають учні 3-Б кл.-Суховільський Саша та Шелесько Діма,які завдяки наполегливості та майстерності здобули перемогу на обласних змаганнях та Всеукраїнському турнірі у Львові.

У родині Бугайових(батьки-Павло Григорович та Лариса Вікторівна)дбають про розвиток музичних та театральних здібностей у своєї доньки Ксюші.

Коваленко Лєра є учасницею багатьох творчих конкурсів,олімпіад,займається у МАН,секція журналістики,брала участь у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт,де посіла друге місце.

Про свою доньку із захопленням розповідає мама Олена Василівна,а учениця 6 класу Плужник Аня читає власний вірш.

Про свої досягнення розповіли Філіппова Аня,Дюкарєва Ксюша,Алілуєнко Роман та Руслан як кращі спортсмени.

На завершення святкової презентації слово було надано мамі Лізи Халявченко-Бабич Валентині Михайлівні,яка розповіла про здібності доньки та її зустріч з оркестром із Голландії.

В.Сухомлинський пише:»Щоб знайти в кожному учневі найсильнішу його сторону,відкрити в нім золоту жилку,всі вчителі мають бути людьми,пристрасно залюбленими у свою роботу…»

Тож ця зустріч буде не останньою!

Прес-центр КЗ «СЗШ № 9»

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi