І знову фестиваль

2011-10-12

/Files/images/P9120009.JPG

Вже шостий рік поспіль креатив-клуб «Бартоломео» м. Дніпропетровська гостинно приймає вихованців шкіл-інтернатів та сиротинців всієї Дніпропетровської області, збирає їх разом на щорічному благодійному фестивалі «Мама + Я». Цей рік не був винятком. 12 вересня 25 вихованців КЗ «НСЗ школа-інтернат» побували на цьому фестивалі.
На території клубу для дітей було організовано безліч розваг – це і караоке, і змагання з міні-футболу, більярду, працював дитячий майданчик з різними атракціонами. Наші діти активно приймали участь у різних конкурсах, за що були нагороджені заохочувальними призами (пеналами, ластиками, олівцями, фломастерами). Також на території клубу працювали невеличкі кафе, де дітей пригощали безкоштовними солодощами та напоями. Окрасою фестивалю були виступи зірки естради Наталії Валевської.
Учні нашої школи, Мирошниченко Вікторія, Гарасюк Катерина та Ференц Вікторія, взяли участь у пісенному фестивалі і були нагороджені дипломами та призовою статуеткою за найкращий вокальний номер.
Користуючись нагодою хочемо висловити подяку голові міської організації «Партія регіонів», депутату міської ради Дяченко Наталії Василівні та начальнику Орджонікідзевського МВ ГУМНС України в Дніпропетровській обл., підполковнику цивільного захисту Стовбі Володимиру Олександровичу за надання можливості нашим вихованцям бути присутніми на щорічному благодійному фестивалі «Мама + Я».

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi