• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Віват Всеукраїнському фестивалю юних інтелектуалів в Орджонікідзе!

Віват Всеукраїнському фестивалю юних інтелектуалів в Орджонікідзе!

2013-03-28

/Files/images/novini/IMG_9560.JPG

Завдяки високому організаторському рівню третій обласний фестиваль інтелектуальних комунікативних ігор у нашому місті отримав статус Всеукраїнського, і вже з наступного року чекатиме гостей не лише з Дніпропетровщини.

Більше 250 гостей та учасників традиційно у березні об’єднав фестиваль, який проходив у Будинку творчості дітей та юнацтва . Інтелектуали з Нікополя , Дніпропетровська, Дніпродзержинська,

смт. Широке, Покровки, Широківського району, а також команди від нашого міста ( учні СЗШ №5) змагалися у лінгвістичних конкурсах, мали можливість спілкування та обміну символічними подарунками.

Натхненником фестивалю та продовжувачем його кращих традицій є Світлана Ільчук, яка третій рік очолює обласну філологічну майстерню №5, створену на базі СЗШ№8 за ініціативи ДОІППО.

Нинішній захід , почесними гостями якого були представники міської влади, управління освіти, міської організації Партії регіонів, проходив за активної підтримки міського голови І.І.Цупрова та народного депутата України А.Ф.Шипка.

Компетентне журі у складі методиста Дніпропетровського інституту післядипломної педагогічної освіти Марини Чубакової, голови Всеукраїнської громадської організації «Російська школа» Олександра Кондрякова ( м. Київ), головного редактора журналу «Русская словесность в школах Украины» Володимира Корсакова ( м.Київ), начальника управління освіти Галини Рубахи та методиста ІМЦ управління освіти Галини Чергинець відзначило високу організацію заходу , вміння учнів не лише орієнтуватися в інформаційному просторі, але й гідно представляти себе як мовну одиницю.

Фестиваль було завершено підведенням підсумків. Переможцям номінацій, учасникам та керівникам було вручено Дипломи та призи від спонсорів.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi