Дніпропетровщина об’єднує таланти!

2013-03-27

/Files/images/novini/ф¦нал¦ст рег¦он-л¦дер.JPG

20 березня у конференц-залі Департаменту Дніпропетровської облдержадміністрації було проведено фінальний етап конкурсу «Дніпропетровщина – регіон лідер».

Серед 200 поданих робіт у номінаціях «Економіка та екологія», «Література та образотворче мистецтво» до фінального етапу конкурсу було запрошено авторів 20 найкращих робіт, які відображували провідні риси економічного та культурного розвитку регіону, а також вирішення проблем очима дітей.

Місто Орджонікідзе представляла Коваленко Валерія, вихованка гуртка «Юні журналісти» КПНЗ «БТДЮ», учениця 10 класу СЗШ №9( керівник Л.Коваленко), захищаючи творчу роботу про місцевого поета, патріота і Почесного громадянина міста Леоніда Казаріна.

Валерія наголосила, що його життєвий і творчий шлях – це своєрідна візитівка кращих традицій патріотичного виховання нашого міста. Адже основний принцип життя поета та одна з найголовніших ознак його громадянської позиції – небайдужість до людських доль, до важливих подій в історії міста та країни.

У висновку Валерія Коваленко зауважила, що пишається надбаннями рідного міста, а значить – і Дніпропетровщини. Дівчина закликала присутніх рядками Л.Казаріна не втрачати найважливіші людські цінності.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Департаменту освіти і науки О.І. Демчик, відзначивши позитивне мислення виступаючих, які, на його думку, є гідними продовжувачами кращих традицій регіону, яким завтра втілювати в життя задумане.

А також фіналісти мали нагоду подивитися документальний фільм про створення та розвиток Дніпропетровської області та поділитися власними враженнями про представлені проекти.

Переможці конкурсу, учасники- фіналісти та їхні педагоги були відзначені грамотами, подяками, а діти на згадку отримали і цінні подарунки ,а також були нагодовані безкоштовним святковим обідом.

Від імені учасників конкурсу висловлюємо Департаменту освіти і науки м.Дніпропетровська щиру вдячність за високу організацію, за створену урочистість та святковість заходу, за можливість дітям із селищ, міст та містечок регіону брати участь у подібних конкурсах і демонструвати свої таланти.

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi