«Моє Придніпров'я - 2013»

2013-03-26

/Files/images/novini/огляд-конкурс.JPG

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2007р. №1016, на підставі наказу головного управління освіти і науки облдержадміністрації «Про проведення обласного конкурсу дитячої художньої творчості серед учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів освіти «Моє Придніпров'я», наказу по управлінню освіти від 19.03.2013р. №79, з метою виявлення і підтримки кращих дитячих і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців, удосконалення роботи з естетичного розвитку дітей та юнацтва на кращих традиціях української національної культури, активізації дитячо-юнацької музичної творчості 22 березня журі конкурсу переглянуло 10 художніх номерів, у яких були задіяні 80 творчо обдарованих дітей Будинку творчості.

Головна мета огляду – це популяризація народного та академічного пісно співу серед дітей та молоді, розвиток творчих здібностей вихованців, залучання їх до світу прекрасного, виховання гармонійно обдарованої особистості з високим творчим та культурним потенціалом.

Тому концертна програма складалася в основному з номерів вокального жанру – 78%, інструментальні – 11%, хореографічні - 11%.

Слід відмітити високий рівень сценічної культури вихованців гуртків сольного співу «Ексклюзив» (керівник Гавриш О.В.), танцювального колективу «Мальви» (керівник Донова А.Л.), гуртка «Дивограй» (керівник Варваровська Л.С.), гуртка естрадного вокалу «Ексклюзив» (керівник Гудков М.К.). Кожен виступаючий прагнув емоційно донести зміст номеру та передати красоту мистецтва.

Подання за формою заявки, гармонійне сполучення різноманітних жанрів від класики до сучасності, рівень підготовки учасників (сценічна культура, костюми, виконавська майстерність, музичне оформлення виступів)– результат високого рівня закладу.

Із загальної кількості номерів (9) одержали високі оцінки журі (5), що складає 56% якості.

Переможцями міського огляду-конкурсу дитячої художньої творчості серед вихованців комунального позашкільного навчального закладу

«Будинок творчості дітей та юнацтва

м.Орджонікідзе Дніпропетровської області»

«Моє Придніпров'я»

1. Андрух А. - БТДЮ, керівник Гавриш О.В.

2. Бабіч О. - БТДЮ, керівник Гавриш О.В.

3. Урванов С. - БТДЮ, керівник Гавриш О.В.

4. Танцювальний к-в «Мальви» - БТДЮ, керівник Донова А.Л.

Дипломанти:

1. Вокальний ансамбль «Фантазія» (ст.гр.)-БТДЮ, керівник Щеднова Н.В.

2. Андрух А. - БТДЮ, керівник Гавриш О.В.

3. Гулієва А. - БТДЮ, керівник Гавриш О.В.

За участь:

1. Вокальний ансамбль «Фантазія» (мол.гр.)-БТДЮ, керівник Щеднова Н.В.

2. Ансамбль ложкарів «Дивограй» - БТДЮ, керівник Варваровська Л.С.

3. Жидовцова А. - БТДЮ, керівник Гудков М.К.

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi