Люби і знай свій край

2013-03-25

/Files/images/novini/P9190728.JPG

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю, з метою виявлення, підтримки та популяризації творчості обдарованої молоді, розвитку декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва, виховання у учнівської молоді поваги до національної культурної спадщини з 18 по 22 березня 2013 року у Будинку творчості дітей та юнацтва м.Орджонікідзе працювала міська виставка дитячої творчості «Знай і люби свій край». Свої роботи представили загальноосвітні заклади міста та КПНЗ «БТДЮ». Тут були представлені вишиті рушники та серветки, живопис, писанки, вироби з дерева, обереги, вироби, в’язані спицями та гачком, народні ляльки, витинанки, картини з природнього матеріалу, квілінгове мистецтво складання з паперу. Такі різні за виконанням, вони об’єднані спільною тематикою: любов’ю до рідної землі, ії мальовничої природи.

Кращі творчі роботи переможців з кожного напрямку представляли місто на обласній експрес-виставці у рамках Всеукраїнського конкурсу «Знай і люби свій край» 23 березня у м. Дніпропетровську. Журі відмітило високий рівень робіт, врахувало рівень виконання, збереження традицій, вікові особливості номінантів. Результатом плідної праці керівників гуртків нашого закладу стали призові місця: в номінації « Писанкарство» перемогла вихованка гуртка «Берегиня» Таран Анастасія (керівник Муравецька О.С.); в номінації « Паперопластика» найкращою стала вихованка гуртка «Креатив ГРУП» Протченко Ірина ( керівник Бондар О.І.). Активну участь у виставці взяли вихованці гуртків «Мережане диво» ( кер. Череп Т.В.), «Майстриня»

( кер. Бовкун І.М.).

Адміністрація Будинку творчості дітей та юнацтва висловлює подяку керівникам гуртків за високі досягнення їх вихованців, чиє по-дитячому світле сприйняття дійсності дозволяє розкривати красу у ії первозданному вигляді. Певно, саме в цьому і полягає сенс подібних заходів.

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi