• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар вчителів фізики та математики на базі КЗ «СЗШ№8»

Міський семінар вчителів фізики та математики на базі КЗ «СЗШ№8»

2013-03-22

/Files/images/novini_4/2.jpg

15 березня 2013 р.на базі КЗ «СЗШ№8» пройшов міський семінар вчителів фізики та математики з теми:«Педагогічне спілкування як компонент ефективної взаємодії учасників навчально-виховного процесу». Метою семінару було підвищення рівня професійної компетентності вчителів, здійснення інформаційно-методичного супроводу проблеми. Програма семінару включала різні форми роботи. Це і науково-методичне інформування, презентації, майстер-клас з елементами тренінгу, фрагменти уроків.

Змістовним і цікавим був виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Г.А.Грунь,яка ознайомила присутніх із досвідом роботи школи з даної проблеми.

Вчитель фізики В.Г. Рєпкіна ознайомила учасників семінару з методичними основами проектування медіауроку та розповіла про впровадження інновацій в практику роботи вчителями школи.

Ілюстрацією теоретичної частини були запропоновані фрагменти уроків з математики(вчитель Н.І.Божко) та фізики (вчитель Л.П. Бурлай). Вчителі продемонстрували ефективність використання на уроках ігрових моментів, мультімедійних технологій та комп’ютерів.

Підводячи підсумки семінару, присутні та заступник начальника УО з інноваційних технологій Г.А.Годована відмітили високий рівеньпроведення семінару та творчий підхід до роботи вчителів СЗШ№8.

Актуальним гаслом роботи вчителів математики та фізики є вислів: «Учень – не посудина , яку треба заповнити, а смолоскип, який треба запалити»

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi