• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Любиш свою школу – зроби так, щоб вона була чистою»

«Любиш свою школу – зроби так, щоб вона була чистою»

2011-10-11

/Files/images/IMG_0003.JPG

Осіння пора! Як заворожує вона своєю красою. Ще вчора сонечко гріло по-літньому. А сьогодні вночі до мого міста непомітно вступила чарівниця-осінь.
Виглянула я у вікно — і не впізнала трьох сестер тополь, що ростуть у дворі школи. У їхні буйні зелені крони осінь вже де-не-де вплела пасма жовтого листя. Молода берізка опустила додолу довгі коси-віти. А вітер чеше, чеше їх, заспокоюючи красуню. Не сумуй, що незабаром опаде твоє листя. Воно замріяно кружляє у повільному таночку, поки тихо долетить до землі. Приємно йти доріжкою, коли під ногами лагідно шарудить різнобарвний килим осені…
Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи та турбот на шкільному подвір’ї.
«Зробимо свою школу красивою, затишною й упорядкованою!» - з таким девізом у нашій школі проходять «Чисті четверги» (толоки).
Учні, вчителі, техперсонал КЗ "СЗШ №2" дружно виходять наводити порядок навколо своєї школи. Всі працюють дружно та завзято. Працювати допомагав осінній настрій, яскраве сонечко, яке і робить толоку справжнім святом. Учні школи з бажанням та завзяттям виходять на толоки. Втім, як і кожна велика справа чисте місто починається з маленького, а саме – прибирання подвір’я власної навчальної установи.
«Для мене особисто - це мій вклад в чистоту нашого міста, тому що це наше місто і нам тут жити, але ще з одного боку цей суботник дозволяє учням нашої школи завжди спостерігати, що нам потрібно підтримувати чистоту не тільки за собою, але і в школі, адже це рівень школи і показник нашої поваги, відношення до міста, в якому ми живемо» - висловив свою думку учень 11 класу.
Тепер навколо нашої школи чистота і порядок.
Спасибі всім учасникам цих суботників!

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi