• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Визначено фіналістів конкурсу «Дніпропетровщина – регіон лідер»

Визначено фіналістів конкурсу «Дніпропетровщина – регіон лідер»

2013-03-19

/Files/images/novini_4/памят¦ Казар¦на.JPG

Щороку на Дніпропетровщині проходять різноманітні конкурси для школярів та студентів, які розкривають творчий потенціал талановитої молоді – майбутніх митців, літераторів, науковців.

З метою виховання любові до рідного краю, пробудження національної свідомості, формування і розвитку почуття гордості за свій народ, свій край, свою країну, сприяння розвитку здібностей та наукових пошуків, написання наукових робіт учнів, формування в них особливого ставлення до культурних надбань Дніпропетровської області Департамент освіти і науки облдержадміністрації провів обласний конкурс серед учнівської молоді «Дніпропетровщина - регіон лідер» з 2-х номінацій: «Література та образотворче мистецтво» та «Економіка та екологія» .

Журі заочного туру визначило фіналістів обласного конкурсу. У номінації «Література та образотворче мистецтво» нею стала вихованка КПНЗ «БТДЮ» Коваленко Валерія ( керівник Л.О.Коваленко), яка представила творчу роботу «Мой город ждет тебя». 20 березня 2013 року у конференц-залі департаменту освіти і науки облдержадміністрації відбудеться захист робіт. За результатами захисту буде визначено переможців.

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi