«Сучасні заклади освіти – 2013»

2013-03-05

/Files/images/novini_4/Изображение 0030.jpg

З 28 лютого по 2 березня у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася ІV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013», організована Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України, компанією «Виставковий світ».

У виставці, у складі обласної делегації, взяли участь інформаційно-методичний центр управління освіти виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради (завідувач В.В.Чернишова), КЗ «СЗШ № 5» (директор Л.В.Фесенко) та КЗ «СЗШ № 8» (директор Л.М.Івасіва), які презентували свої методичні наробки. Попередньо колективами було відправлено роботи на конкурс за тематичними номінаціями, створено буклети та візитівки про основні напрямки роботи, електронні презентації щодо впровадження інноваційних технологій у практику роботи методичного центру та шкіл міста.

Учасники були нагороджені Дипломами за вагомий внесок у розвиток національної освіти.

Виставку відкрив Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кремень, були оголошені привітання від М. Я. Азарова, прем’єр-міністра України та голови Верховної Ради України В. Рибака, а також від міністра освіти Д. Табачника.

Упродовж 3-х днів учасники ( 960 навчальних закладів із 27 регіонів України та гості з Чехії, Росії, Австрії, Естонії та інших країн Європи) мали можливість відвідати експозиції виробників освітнього обладнання та інформаційних систем, обмінятися досвідом, взяти участь у навчальних семінарах, познайомитися з новинками методичної, наукової та навчальної літератури. Знайомство з представленими досягненнями було корисним для всіх учасників та гостей виставки. Плідне і корисне спілкування надихнуло на конструктивну роботу з оновлення змісту та підвищення якості освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi