КОНКУРС ЕКОЛОГІЧНИХ АГІТБРИГАД

2013-03-01

/Files/images/novini_4/P2130354.JPG

Охорона навколишнього середовища, збереження природних багатств для нащадків – ці проблеми набули в наш час актуальності. Наша країна перебуває у стані глибокої екологічної кризи, що не тільки вразила природні системи, а й позначилася на здоров’ї населення.

У вирішенні цих проблем особливої надії покладаються на формування у школярів екологічного мислення й світоприйняття, спрямованого на раціональне ставлення до використання ресурсів планети й їх свідоме заощадження.

27 лютого 2013р. відбувся міський конкурс екологічних агітбригад серед шкіл міста. КЗ «СЗШ № 9» представляла екокоманда учнів 6 класу. Діти розіграли міні-виставу «Екологічна казка», в якій головні герої – чорти намагалися попсувати людям екологію, але, побачивши, що робиться на матінці-землі, лише пожаліли людей й звернулися до них з проханням зупинитися, не руйнувати природу, а берегти й охороняти її. Добре виступили і жабки, які хочуть пірнати в чисті води, гарно заспівали пісню і дівчата в українських костюмах.

Наприкінці вистави всі учасники взялися за руки й пообіцяли бути гідними захисниками природи.

Члени журі підбили підсумки екологічного дійства. Агітбригада нашої школи зайняла почесне ІІ місце серед команд усіх шкіл.

Вітаємо наших учасників!

Прес-центр КЗ «СЗШ № 9»

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi