З Естонії – з бронзою!

2013-02-22

/Files/images/novini_4/дзюдо.jpg

Продовжують множити спортивну славу міста та області, яка з кожним новим виходом на татамі стає вагомішою і широковідомішою, вихованці відділення дзюдо ДЮСШ м. Орджонікідзе тренера Сергія Сінілова. Свідченням розвитку дзюдо стала нова перемога, отримана на міжнародному рівні юним дзюдоїстом Артемом Бубирем.

У престижному турнірі «Tallin Judo Cup 2013», який відбувся з 15 по 17 лютого в Естонії у місті Таллінні змагалися спортсмени з 13 країн світу, майже 1000 учасників. У ваговій категорії 38 кг серед 64 учасників Артем впевнено підкорив бронзову сходинку п’єдесталу і на його честь лунав Гімн нашої країни.

У ваговій категорії 32 кг виступав ще один вихованець орджонікідзевської спортивної школи Анатолій Гасай, який лише готується до своїх перших серйозних міжнародних стартів. На жаль, він опинився поза п’єдесталом, та все ж достойно показав себе у змаганнях, отримавши дві перемоги та дві поразки.

Мета була реалізована – спортсмени отримали міжнародний досвід, провели багато зустрічей з сильними супротивниками та прославили місто і спортивну школу зокрема.

Участь у змаганнях відбулася за підтримки депутата міської ради від Партії регіонів О.Літвінцева та ООО «Гамма-люкс» (директор В. Шилов).

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi