• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міське засідання круглого столу для психологів

Міське засідання круглого столу для психологів

2013-02-21

/Files/images/novini_4/P1240052.JPG

Нещодавно в дошкільному закладі № 8 «Калинка» пройшло засідання круглого столу для психологів дошкільних закладів, на якому обговорювалося питання «Формування творчої позиції молодого педагога шляхом позитивної адаптації до умов ДНЗ».

До роботи засідання була запрошена завідуюча МПМПК Чергінець Г.М., яка налаштувала всіх присутніх на обговорення та занурення в зміст проблем молодого педагога-дошкільника. Практичний психолог Глущенко В.М. цікавим виступом, підкріпленим мультимедійною презентацією, якою керувала методист дошкільного закладу Амірханова Т.О., розкрила зміст теоретичних знань про адаптацію молодих педагогів до умов дошкільного закладу. Представлені моделі, тренінгові вправи по ходу виступу підтримували у слухачів емоційно-позитивний настрій під час обговорення теми за круглим столом. Наступною формою роботи практичного психолога було заняття з елементами тренінгу з молодими педагогами на тему «Формування позитивної мотиваційної сфери педагога». Молоді спеціалісти дошкільного закладу змогли передати атмосферу своїх почуттів через різні вправи, ігри, презентації під час заняття.

Переглянувши засідання круглого столу слухачі відмітили високоефективну роботу практичного психолога та всього колективу дошкільного закладу з даного питання.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi