• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичний кабінет закладу - осередок освітньо – виховного процесу

Методичний кабінет закладу - осередок освітньо – виховного процесу

2013-02-11

/Files/images/novini_4/Изображение 073.jpg

В комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» (ясла – садок) загального типу еколого – валеологічного спрямування м.Орджонікідзе Дніпропетпровської обл. функціонує самостійний методичний кабінет. Завідує методичним кабінетом вихователь – методист Н.Г.Сокур.

Осередком здійснення освітньо – виховного процесу та роботи з педагогічними кадрами в дошкільному закладі є методичний кабінет, програмно – методичне забезпечення якого відповідає сучасним вимогам та нормам. Головним завданням методичної служби колективу є впровадження активних форм роботи з педагогами, а також здійснення диференційованого підходу в роботі з педагогами.

У відповідності до річного плану КДНЗ №18 «Барвінок» 07.01.2013 року відбулося чергове засідання педагогічного клубу «Діалог» для вихователів закладу – керівник вихователь – методист Н.Г.Сокур. з метою надання допомоги вихователям щодо питання розвитку мовлення дітей дошкільного віку було розглянуто наступні питання:

1. Організація художньо – мовленнєвої роботи з дошкільниками.

2. Драматизація та інсценування художніх творів у навчально – мовленнєвій діяльності.

3. Алгоритм організації і проведення гри – драматизації

4. Орієнтовна тематика річного проекту з пізнавально мовленнєвого напрямку для дітей дошкільного віку.

Проведення таких форм роботи з педагогами забезпечує підготовку педагогів до впровадження інноваційних технологій розвитку творчих здібностей дітей, створює умови для обміну думками, активізує творчий потенціал педагогів, розвиває креативність, мислення, бажання самовдосконалюватися.

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi