«Світло вічного вогню»

2013-02-04

/Files/images/novini_4/День визволення.JPG

4 лютого 2013 року в стінах КПНЗ «БТДЮ» відбувся святковий концерт «Світло вічного вогню», присвячений Дню визволення міста.

У святково прикрашеній залі зібралося чимало гостей, які віддали шану визволителям і цьому знаменному дню. Учні та вчителі загальноосвітніх шкіл міста не залишились осторонь урочистостей: кожен колектив підготував свій виступ-привітання до свята.

Не виключенням стали й учні КЗ «СЗШ № 6». Найталановитіші дівчата 10-х класів зголосилися підготувати номер художньої самодіяльності та взяти участь у святі. Для постановки під керівництвом заступника директора з виховної роботи Кучеренко Т.М. та класного керівника 10-А класу Наумової Ю.О. було обрано пісню «Девчата армии нужны», адже відомо, що під час бойових дій не лише чоловіки, а й жінки виявляли неабиякий героїзм.

Убравшись у гімнастерки та пілотки, взявши до рук зброю, дівчата стали справжньою окрасою свята, про що свідчать оплески присутніх у залі та відгуки глядачів.

Сподіваємося, що й надалі зірочки шостої школи із задоволенням братимуть участь в урочистостях і виступатимуть на найвищому рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi