Тиждень фізико-математичних наук

2013-02-08

/Files/images/novini_4/Тиждень точних наук.jpg

З 28.01.2013 р. по 01.02.2013 р. в КЗ «СЗШ № 6» проводився тиждень точних наук, згідно затвердженого плану.

У понеділок, 28.01.2013 р., група учнів з 7 чоловік 10 – Б класу провела інформування в 4-Б та 3-му класах «Фізика і математика прийшла в гості», де були представлені математичні ігри, загадки, цікаві досліди з фізики. Учні молодших класів активно відповідали, повторювали досліди, пояснювали їх та отримували творче завдання, аби скласти свого вірша, розгадати ребуси. Цього ж дня для учнів 5-7 класів оголошено заочний конкурс ребусів, кросвордів, малюнків «Математичні етюди».

До предметного Тижня приурочені інтерактивні уроки з використанням учнівських презентацій в 11-х класах з теми «Електромагнітні хвилі в природі й техніці», урок-гра «Математичні старти» у 8-му класі та презентації в 9-му класі «Електричний струм у різних середовищах». Учні мали можливість закріпити, удосконалити вміння орієнтуватись в інформаційному просторі, користуватись комп’ютерною технікою, узагальнити та систематизувати знання, поділитись досвідом з товаришами.

Було проведено дайджест «Молодість в математиці» в 10-А класі та «Життя чудових людей» у 9-му класі, які зацікавили учнів і мотивували їх взяти участь у конкурсі «Ерудити широкого профілю». Учні показали свої компетенції в питаннях науки, техніки, історії та вміння «пошуку істини».

Підсумком предметного Тижня стало засідання клубу старшокласників «Математична вікторина». Перемогу здобули команди «Алгебраїчні стоматологи» та «Піраньї».

Найкращі учні школи нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi