• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розвиток інтелектуальної особистості учня

Розвиток інтелектуальної особистості учня

2013-02-05

/Files/images/novini_4/P1260153.JPG

В КЗ «Ліцей» 31.01.2013 року проведено педраду-лабораторію «Розвиток інтелектуальної складової особистості учня засобами уроку в умовах сталого розвитку».

Розвиток системи освіти, перехід на засади освіти для сталого розвитку вимагає від педагогічної науки й практики вивчення і впровадження нових методів навчання і виховання дітей. Ця проблема не залишила осторонь й педагогічний колектив ліцею.

В ході педради було проведено методологічний практикум (О.Ю.Устимчук), ділова гра «Лабораторія актуальних проблем», в ході якої розкрито сутність сучасного уроку, визначено основні чинники інноваційної діяльності вчителя та учнів на уроці, розкриті інноваційні поняття культури особистості. Психологом ліцею В.П.Гребельною проведено експрес тестування «Нестандартний учитель». Проаналізували роботу та підготовлені матеріали група «Аналітиків» (І.В.Лук’яненко). В ході педради працював прес –центр, його робота представлена випуском експрес-бюлетня з рекомендаціями до проведення сучасного інноваційного уроку (молоді вчителі Н.Ю.Скрябіна, І.С.Шпонька).

Підсумок педради відбувся у нестандартній формі: «Незакінчене речення», де вчителі ліцею мали можливість висказати власне ставлення до проблеми розвитку інтелектуальної особистості засобами уроку та актуальності освіти для сталого розвитку.

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi

  • Іван

    2014-01-08 18:06:34

    добре......