• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів

2019-12-26

/Files/images/2019/gruden/IMG_20191223_091630.jpg

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Колектив педагогів КЗДО № 22 «Усмішка» кожного року турбується про те, щоб Новорічні свята для вихованців були справжнім дивом, доповнювали їх настрій особливим піднесенням. Для цього здійснено естетичне оформлення музичної та спортивної зали, всіх групових кімнат закладу новорічними атрибутами. Вихователі виготовили цікаві тематичні осередки, які чудово доповнюють інтер’єр закладу та створюють святкову атмосферу, прикрасили витинанками шибки вікон різноманітними зимовими візерунками, казковими героями. Дід Мороз, веселі зайченята, сніговички, мишенята щоранку зустрічають дітей, створюють їм гарний настрій та нагадують про наближення Нового року.

Новорічні ранки для усіх вікових груп відбулися з 23 по 27 грудня. На гостину до малят завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою, казкові герої всім відомих казок. Цікаво продумані сценарії створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям, батькам, бабусям, дідусям. Малята співали веселих пісень, водили хороводи навколо ялинки, грали в сніжки та хокей з Дідом Морозом і Сніговиком, розповідали вірші. Чарівний Дідусь Мороз роздавав всім малюкам солодкі подарунки.

Феєрія новоріччя - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi