• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІ всеукраїнська науково-практична конференція «Неперервна освіта для сталого розвитку: філософсько-теоретичні контексти та педагогічна практика»

ІІ всеукраїнська науково-практична конференція «Неперервна освіта для сталого розвитку: філософсько-теоретичні контексти та педагогічна практика»

2019-12-12

/Files/images/2019/gruden/IMG-ae3c3716c98fd155f2d83e745dfafe0b-V.jpg

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 10.07.2015 № 496/0/212-15 «Про проведення дослідно-експериментальної роботи за темою «Інтегрування змісту випереджаючої освіти для сталого розвитку у навчально-виховний процес» та згідно Плану роботи КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» за 2019 р. 12 грудня 2019 р. відбулася ІІ всеукраїнська науково-практична конференція «Неперервна освіта для сталого розвитку: філософсько-теоретичні контексти та педагогічна практика».

Педагоги КЗДО №22 «Усмішка» презентували досвід роботи колективу з теми: «Національно – патріотичне виховання дітей старшого дошкільного віку в процесі випереджаючої модернізації освіти». Представили систему роботи з дітьми дошкільного віку щодо формування у них основ патріотичного виховання, яка сприяє всебічному розвитку особистості майбутнього громадянина – патріота України. Зазначили шляхи інтегрування змісту випереджаючої освіти для сталого розвитку в освітньо - виховний процес закладу дошкільної освіти в контексті завдань концепції Нової української школи.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi