Екскурсія в історичний музей

2019-11-18

/Files/images/2019/listopad/IMG_2912.JPG

Екскурсія в історичний музей

Дитинство – час незабутніх переживань, яскравих вражень, які довго зберігаються в пам'яті людини і стають органічною частиною її духовного світу, що пов'язує з рідною домівкою, місцями, де вона народилася і зросла.

Важливим і актуальним напрямами роботи педагогів КЗДО №22 (ясла – садок) «Усмішка» на сучасному етапі є духовно - моральне та громадянсько-патріотичне виховання. Тому, педагоги з вихованцями старших груп дитячого садка щорічно відвідують міський музей ім. М. А. Занудька. До екскурсій долучились і вихованці групи для дітей з порушеннями мовлення в рамках міського місячника «Музей без бар`єрів».

В залах музею діти познайомились із діарамою «Фауна і флора» - чарівним світом навколишньої природи Подніпровського краю.

В наступному залі малюки стали свідками сивої давнини, познайомились із життям людини первіснообщинного ладу, глиняним посудом, виробами з каменю, знаряддями праці. Діти пізнали про таємниці Товстої Могили, під час розкопок якої наш земляк Б. Мозолевський знайшов золоту Пектораль. З цікавістю слухали розповіді екскурсовода про козаків Чортомлицької Січі, про легеднарного кошового атамана І. Сірко.

Продовжили знайомство з історією виникнення рідного міста, побутом українського народу, багато цікавого дізналися про видатних людей нашого міста.

І дорослі і малі мали змогу відчути свій зв'язок із багатьма поколіннями людей, що жили упродовж багатьох років на нашій рідній землі і створювали її красу. Всі отримали незабутні враження від екскурсії до музею та пообіцяли ще не один раз повернутися за новими враженнями.

Дякуємо усім працівникам музею за гостинність та цікаві, пізнавальні екскурсії для дошкільників нашого садочка.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi