Дослідно – експерементальна робота

2019-09-30

/Files/images/2019/jovten/Диплом  Євич.jpg

Педагоги КЗДО №22 «Усмішка» уже четвертий рік приймають участь в обласній дослідно – експерементальній роботі за темою «Інтегрування змісту випереджаючої освіти для сталого розвитку». Методична база дитячого садка поповнилася новими здобутками, творчими наробками, педагогічними проектами.

26 вересня делегація закладу представляла наробки педагогічного колективу з проблеми: «Формування навичок економічного мислення та екологічних уявлень у дітей старшого дошкільного віку» в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації під час ІІ обласної науково – практичної конференції «Практика наскрізної освіти для сталого розвитку».

Ректором КЗВО «ДАНО» ДОР» В.В. Сиченко та модератором Висоцькою О.Є., завідувачем кафедрою філософії (докт. філософ. н., доцент) високо відзначено роботу закладу та нагороджено. Здобутки педагогів доповнилися Дипломом І ступеню за участь в обласному конкурсі кращих моделей закладів сприяння сталому розвитку та інтегрованого розвивального освітнього середовища випереджаючої освіти для сталого розвитку: «Освітній простір для стійких життєвих звичок» за перше місце у номінації «Освітній простір для стійких життєвих звичок: виховні заходи в інтересах сталого розвитку».

/Files/images/2019/jovten/Сертифікат Євич 19 - 0002.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi