УВАГА! КОНКУРС!

2019-06-04

/Files/images/do_uvagi/увага.jpg

ОГОЛОШЕННЯ

Управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Покровської міської ради Дніпропетровської області» (вул Л.Чайкіної,15, м. Покров Дніпропетровська область, 53300):

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ:

-громадянство України;

вільне володіння державною мовою;

-повна вища психологічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Психологія”, за спеціалізацією практичний психолог;

- стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи: заяву про участь у конкурсі; заповнений особовий листок з обліку кадрів (форми П-2); автобіографію; одну фотокартку розміром 4смх6см; ксерокопію документу про освіту; ксерокопію атестаційного листа; (за наявності); ксерокопію посвідчень про курсову перепідготовку (за наявності); ксерокопію паспорта громадянина України (с.1,2,11); ксерокопію трудової книжки; письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Документи приймаються з 04.06.2019р. по 24.07.2019р. за адресою: м. Покров, вул. Л.Чайкіної,15, комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Покровської міської ради Дніпропетровської області», каб. 109.

З умовами конкурсу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті управління освіти.

Інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за телефонами: 4-41-42, відповідальна особа – Демуш Вікторія Анатоліївна.
Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi