Початок літа!

2019-06-03

/Files/images/2019/cherven/kzdo22/DSC05380.JPG

Початок літа! Ми, малі, Утричі Літу вдячнішими будем В цей літній день по всій землі День захисту дітей святкують люди.

Вихованці КЗДО №22 святкували День захисту дітей у парку Б.Мозолевського: брали участь у міському фестивалі «Дивограй – 2019» з танцювальною композицією «Планета Земля», велоперегонах, відображали свої дитячі мрії у малюнках. Вихованці отримали подарунки від міського голови О.М. Шаповала та народного депутата А.Ф. Шипко. Діти та батьки вдячні міській владі за турботу і дарують всім свої щирі посмішки і побажання міцного здоров'я.

3 червня у КЗДО №22 «Усмішка» розпочалася літня оздоровча кампанія.

З ранку святково та яскраво прикрашені всі ігрові майданчики.

Вихованці садочку були учасниками музично – спортивного свята «Як нам літо не любити». Діти розповідали вірші про літо, відгадували загадки, весело співали пісні: «Красне літо завітало», «Перший дзвоник», «Жучок»; водили хоровод «Подоляночка», виконували ритмічні таночки.

На свято до дітей завітали: Клоуни Зефірчик і Кефірчик, Літо, Пеппі Довга Панчоха та пограли з ними у рухливі ігри «Діти та дощик», спортивні естафети: «Пробіжи в тунелі», «З купини на купину», «Доганялки».

Свято продовжила урочиста лінійка відкриття відпочинку табору для старших вихованців «Здоров'ятко». Було надано честь внести та підняти прапор табору кращим вихованцям дошкільного закладу.

Після закінчення свята Клоуни та Пеппі подарували дітям хвилинки радості з мильними бульбашками.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi