Мандрівка в країну Економіки

2018-12-07

/Files/images/2018/kdnz22/nova4/DSC05003.JPG

Одним із основних завдань педагогів КДНЗ №22 «Усмішка» є пошук нових форм, методів і моделей організації просвітницької роботи з питань освіти для сталого розвитку у дошкільному закладі в Концепції завдань Нової української школи. Вихователі апробують інноваційні педагогічні технології інтегрування змісту випереджаючої освіти для сталого розвитку, розробляють освітні проекти з екологічного та економічного виховання, втілюють їх в практичній діяльності з вихованцями садочку та батьками.

Творча група педагогів дитячого садка розробила проект: «Мандрівка в країну Економіки». Його мета: сформувати у дошкільників елементарні економічні та фінансові знання, економічну культуру, трудову та моральну творчу мотивацію, готовність до самостійного пошуку способів пізнавальної інформації та принципово нових економічних відносин; уміння правильно орієнтуватися у різних життєвих ситуаціях шляхом використання різних форм організації дитячої діяльності, спрямованих на формування навичок економічного мислення у дітей з урахуванням сучасних соціальних умов.

Розробка прийняла участь в обласному конкурсі творчих проектів закладів середньої та дошкільної освіти «Ініціативи для стійкого розвитку громади» в номінації № 3.1 «Сучасний український садочок сприяння сталого розвитку».

Журі обласного конкурсу високо оцінило досвід роботи педагогів КДНЗ №22. На Всеукраїнській науково – практичній конференції «Неперервна освіта для сталого розвитку: філософсько – теоретичні контексти та педагогічна практика», яка відбулася 6 грудня 2018 року на базі КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» творчу групу дитячого садка нагороджено Дипломом І ступеню.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi