Факультет сучасного управлінця

2018-11-21

21.11.2018 року на базі КЗДО №22 «Усмішка» відбувся міський Факультет сучасного управлінця закладу освіти для членів адміністрації комунальних закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів з теми: «Реалізація основних принципів і положень Концепції освіти для сталого розвитку в практиці сучасного дошкільного закладу» під час якого педагогічний колектив поділився своїм 5- річним досвідом роботи з вищезазначеного напрямку.

Слухачі мали можливість переглянути візитку дошкільного закладу «З добром у серці» у виконанні вихованців дошкільного закладу.

Педагогічний колектив продемонстрував специфіку освітньої роботи, особливості організації освіти для сталого розвитку в КЗДО №22 під час циклу занять з таких тем, як:

«Подорож до Королівства Флори та Фауни України», вихователь Токар І.А., «Містечко Дивогралія», вихователі:Зарічна А.О., Салівончик Є.В.,

«Світ – це ми. Закони взаємин», вихователі: Білецька О.В., Шведова В.В., «Охорона навколишнього середовища», вихователь Панкєєва К.В., «Космічний прибулець з планети «Крокетландія», інструктор з фізвиховання Ворончук О.М.

Під час науково – теоретичний модуля вихователі – методисти і вихователі дошкільних закладів та НВК міста мали можливість познайомитись з новим напрямом освітньої роботи у дошкільній освіті: «Освіта для сталого розвитку в дії».

Слухачі приймали участь у майстер – класі: «Творча майстерня» з виготовлення поробок та створювали власні осінні пейзажі під час пісочної анімації.

Тому реалізація в роботі дошкільного закладу №22 «Усмішка» ідей ОСР передба­чає засвоєння дітьми, а через дітей їхніми батьками та сами­ми педагогами надзвичайно важливих навичок екологічно-, економічно- й соціально доцільної поведінки, без якої немож­ливе створення та існування суспільства стійкого благополуч­чя, суспільства, яке засобами комфортного існування сьогодні і любов’ю створює таке ж комфортне майбутнє для наступних поколінь.

Фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi