• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Олімпійський тиждень та День фізичної культури та спорту

Олімпійський тиждень та День фізичної культури та спорту

2018-09-11

/Files/images/2018/kdnz22/DSC03462.JPG

Новий навчальний рік розпочався для малечі дошкільного навчальногого закладу № 22 «Усмішка» Олімпійським тижнем та Днем фізичної культури та спорту.

Перший день навчання був присвячений рухливим іграм. «Веселий Грайлик» об’єднав не тільки дітей всіх вікових груп, але й батьків, які прийшли на свято своїх дітей. Чарівна Осінь та Мудрий Ворон грали з малечею в різні ігри та естафети: Ворон збирав з наймолодшими малятами гантелі на швидкість; з дітьми середнього віку пролазив у різнокольорових тонелях; з дітьми старшого віку стрибав з обруча в обруч та піднімав гирі. Батьки демонстрували свою спритність під час бігу в обручах. День ігор пройшов весело, радісно, а головне – в русі.

Другий день спортивного тижня був присвячений королеві спорту – Легкій атлетиці. В цей день діти молодшого та середнього віку стрибали у довжину з місця, метали маленькі м’ячі на дальність. Старші дошкільники показали високий рівень під час бігу на швидкість. Всі діти були і учасниками і вболівальниками Олімпіади. Підтримуючи один одного, вони довели, що в «Усмішці» знаходяться спортивні резерви, які вже через де кілька років будуть дарувати радість своїх перемог вболівальникам на великих аренах світу.

Третій день спорту був присвячений футболу. В цей день діти старшого віку забивали голи у ворота; вчились передавати м’яч ногою один одному, а «стінка нападаючих» дівчат приємно здивувала всіх присутніх. Гра за спрощеними правилами викликала і у гравців і у вболівальників багато емоцій.

Четвертий день спорту був присвячений настільному тенісу. Кожна дитина старшого віку мала змогу підкинути ракеткою м’ячик, відбити його. А спроби грати у парах за тенісними столами дуже сподобались всім учасникам. Адже спроби – це лише перші кроки, які в подальшому стануть великими кроками спортивного успіху.

П’ятий день був присвячений городошному спорту. В цей день старші дошкільники ознайомились з «конами», битами, цурками та фігурами з цурок. Всі учасники показали свою наполегливість, велике бажання та цілеспрямованість під час вибивання цурок. Це було нелегко, але дуже цікаво. Очі дітей палали радістю й бажанням займатись новою грою.

Олімпійський тиждень проминув… Наші вихованці отримали багато нових спортивних умінь та навичок під час спортивних ігор. За цей тиждень ми надали їм широкий аспект вибору спортивних ігор. Кожна дитина нашого садка має змогу проявити себе протягом року в різних видах спорту на заняттях фізкультури.

Успіху вам, малята, і нових перемог!

/Files/images/2018/kdnz22/DSC03467.JPG/Files/images/2018/kdnz22/DSC03511.JPG/Files/images/2018/kdnz22/DSC03544.JPG/Files/images/2018/kdnz22/DSC03552.JPG/Files/images/2018/kdnz22/DSC03564.JPG/Files/images/2018/kdnz22/DSC03570.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi