Виховуємо маленьких працелюбів

2018-08-09

/Files/images/2017-2018_nr/serpen/kdnz22/nova/_r8E0NkYPEQ.jpg

Виховуємо маленьких працелюбів

Організовуючи трудову діяльність з вихованцями старшої групи «Бджілки», вихователі КДНЗ №22 «Усмішка» забезпечують всебічний розвиток дітей, допомагають їм знайти упевненість в своїх силах, формують життєво необхідні вміння і навички, виховують відповідальність і самостійність. Організовують працю дітей так, щоб вони активізували фізичні сили і розумову діяльність, даруючи їм радість, дозволяючи відчувати себе значущим і компетентним.

Педагогічний колектив активно впроваджує в освітній процес міжнародний проект «Освіта для сталого розвитку», тому у дошкільному закладі створені всі необхідні умови для різних видів праці вихованців, які сприяють колективному вихованню наших дітей. Колективна праця, як ніяка інша форма організації трудової діяльності, привчає дітей до розподілу праці, до відповідальності кожного з них і колективу в цілому за доручену справу. У роботі з дітьми ми використовуємо такі прості і корисні правила:

• усе, що я можу, — зроблю сам;

• якщо я не вмію, то навчуся;

• умію сам — допоможу іншим.

Під час трудової діяльності вихованці вчаться спостерігати, зосереджуватись, старанно і самостійно, виконувати доручення, долати перешкоди.

/Files/images/2017-2018_nr/serpen/kdnz22/nova/-p4PauAk_xY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi