Увага! Конкурс!

2018-07-04

/Files/images/do_uvagi/увага.jpg

На виконання рішення міської ради від 22.06.2018 р. за №20 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Покров», розпорядження міського голови від 03.07.2018 р. №189-р «Про проведення конкурсного відбору претендентів на посаду директора комунального закладу «Навчально-виховний комплекс №1 (середня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад) м.Покров Дніпропетровської області» прийнято рішення про проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директора комунального закладу «Навчально-виховний комплекс №1 (середня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад) м.Покров Дніпропетровської області» (адреса: вул. Центральна, вул. 35, м.Покров, Дніпропетровська область, 53300).

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії директора КЗ «НВК №1» встановлюються згідно з чинним законодавством, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. за №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. за №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» (із змінами) та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: громадянство України, освіта вища педагогічна на рівні спеціаліста або магістра, вільне володіння державною мовою, стаж педагогічної роботи не менше 3-х років, організаторські здібності, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Документи, які необхідно подати для участі у конкурсі:

· заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

· автобіографію або резюме (за вибором учасника конкурсу);

· копію паспорта громадянина України;

· копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра/спеціаліста;

· копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

· довідку про відсутність судимості;

· мотиваційний лист, складений у довільній формі.

· Перспективний план розвитку закладу на 5 років, розроблений за такими критеріями: новації щодо управлінської діяльності з вирішенням ключових питань розвитку закладу, шляхів поліпшення матеріально-технічної бази, раціонального використання ресурсів закладу, створення сучасних умов організації освітнього процесу тощо;

· Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Копії зазначених документів повинні бути наданими завіреними у відповідності до вимог чинного законодавства.

Дата і місце проведення і засідання комісії з конкурсного відбору: 10 серпня 2018 року в приміщенні виконавчого комітету Покровської міської ради (вул. Центральна, 48).

Прийом документів здійснюється з 04 липня по 02 серпня 2018 року за адресою: управління освіти, вул. Центральна, буд.7, м.Покров, Дніпропетровська область, 53300, тел. 05667 4 20 41, е-mail: gorono0107@ukr.net, відповідальна особа – Жмихов Євген Сергійович.

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi