Новорічна феєрія

2012-12-29

/Files/images/novini_3/DSCN6497.JPG

Передноворічні дні – завжди гаряча пора у батьків дошкільнят та молодших школярів. На святкові ранки дітям потрібно знайти карнавальні костюми. Традиційну компанію сніжинок, принцес, ведмедиків та зайчиків щороку доповнюють нові казкові персонажі. Діти вдало передають образи і супергероїв, і дивакуватих тварин.

27 та 28 грудня 2012 р. в комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» відбулися новорічні ранки. Щоб свята вдалися на славу – заздалегідь почали готуватися: вчили вірші, пісні, а ще обирали карнавальні костюми. Цьогорічна тема – іграшки. Тож і вбрання підбирали відповідно. Тут є і ведмедик, пінгвін з Мадагаскару, мушкетер, спайдермен. Дівчатка - переважно казкові принцеси та феї.

Не обійшлося свято без новорічних подарунків. Сюрпризом для дітей стали солодкі подарунки від народного депутата України від Партії Регіонів Шипка А.Ф.,депутату обласної ради Бузякова Р.М., та депутата міської ради голова Орджонікідзевської міської організації Партії Регіонів Дяченко Н.В.

Всі присутні отримали велике задоволення, море позитивних емоцій, чудові привітання від Діда Мороза.

Нехай казкова феєрія супроводжує усіх протягом наступного щасливого року!

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi