• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Діти завітали на екскурсію до рятувальників

Діти завітали на екскурсію до рятувальників

2018-06-14

/Files/images/2017-2018_nr/cherven/dsns/IMG_20180613_110013_1.jpg

Діти завітали на екскурсію до рятувальників

В навчальних закладах міста Покров триває оздоровча компанія під час якої діти з пришкільних таборів відвідують пожежно-рятувальний підрозділ міста. 13 червня учні одразу трьох навчальних закладів, Загальноосвітнього ліцею, Чортомлицької та Олександрівської неповної загальноосвітньої школи завітали до рятувальників з міста Покров аби більше дізнатися про пожежну справу, а також ознайомитися з професією рятувальника та на власні очі побачити сучасний пожежний автомобіль.

Під час показу пожежної техніки та обладнання дітям, розповіли з чого вони складаються, як вони працюють під час пожежі. Показали, як використовують пожежний рукав, дали приміряти бойовий одяг та дозволили посидіти за кермом пожежного автомобіля. Біля інформаційного стенду дітям навели приклади пожеж та ознайомили з правилами безпечної поведінки в побуті, під час відпочинку на природі та біля води. Розповіли про роботу диспетчера, показали куди направляються дзвінки за номером 101 та роз’яснили в яких випадках необхідно викликати службу порятунку 101.

По завершенню екскурсії діти подякували рятувальникам за цікаву та змістовну екскурсію. Також вони з задоволенням фотографувалися біля пожежного автомобіля та ділилися своїми спогадами від побаченого.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi