« СВЯТИЙ МИКОЛАЙ, НАС НЕ ОБМИНАЙ»

2012-12-24

/Files/images/novini_3/P1000524.JPG

Знайомство з культурними, національними та релігійними традиціями народу найкраще починати змалку, в родині, адже тільки передача народних звичаїв,обрядів від покоління до покоління допоможе зберегти та примножити культурну спадщину.

Вже стало традицією проводити за участю дітей такі свята, як Великдень,Трійця,тощо.

Значну допомогу родинам у цьому напрямку надає наш дошкільний заклад. Ось і 19-го грудня наші вихованці традиційно зібралися всі разом у музичній залі, щоб подивитися лялькову виставу про Святого Миколая ( відповідальні музичний керівник Дев'ятко Н.Ю., вихователі Хода М.О.,Сєрікова Т.Л.).

Діти ретельно приготувалися до зустрічі зі Святителем: вивчили і розповіли гарні вірші, а потім залюбки порозважалися із Чортиком ( інструктор з фіз. виховання Татарінова І.С.), якому так сподобалося на святі, що він вирішив стати хорошим, як і всі малюки.

Приємним сюрпризом для дітлахів стало вручення кожному подарунка від депутата Верховної Ради України Андрія Шипко – збірки пісень «Святкові колядки», що відбулося в межах соціального проекту депутата «Святкові колядки-в кожну родину». А після денного сну діти знайшли під подушками ще один подарунок – солодощі.

Ось так, змалечку, за допомогою вихователів, під патронатом представників влади, вихованці КДНЗ № 22 залучаються до духовної спадщини свого народу, виховуються у вірі,надії та любові.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi