Школо наша, доброти колиско…

2011-09-30

/Files/images/P1100101.JPG

30 вересня 2011р. у комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа № 6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» відзначалося 45-річчя з дня заснування школи
Святковий день розпочався єдиним уроком «Школо наша, доброти колиско…» . До класних колективів були запрошені випускники минулих років, які розповіли про свої враження від сьогоднішньої школи, а також поділилися спогадами про шкільні роки.
О 10 годині ранку на подвір’ї школи розгорнуто виставки досягнень та творчих робіт школярів і педагогів. Учні 1-4 класів провели «Казкову подорож в країну знань», яку для них підготували одинадцятикласники. Школярі 5-6 класів змагались в «Веселих стартах», «Тато, мама, я», а учні 7-8 класів проводили «Козацькі розваги». Дев’ятикласники провели КВК.
А святковий «Ярмарок» пригостив пригостив присутніх кондитерськими виробами, з любов’ю приготованими матусями учнів школи.
О 14 годині для вчителів – пенсіонерів, вчителів, які у різні роки працювали у закладі, педагогів школи та випускників розпочалася святкова програма участь у якій взяли учні школи, випускники. Присутніх щиро привітали зі святом Т.А.Ходосовська, заступник міського голови, Г.П.Рубаха, начальник управління освіти виконкому Орджонікідзевської міської ради, Г.О.Воропаєва, представник народного депутата Дмитра Шпенова та Г.Р.Юртаєва, директор школи.
Одинадцятикласники привітали гостей гостей свята та вчителів школи іменинним тортом.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi