• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Рятувальники зустрілися з учнями старших класів Загальноосвітнього ліцею

Рятувальники зустрілися з учнями старших класів Загальноосвітнього ліцею

2018-01-17

/Files/images/2017-2018_nr/schen/dsns/IMG_20180117_095812.jpg

Рятувальники зустрілися з учнями старших класів Загальноосвітнього ліцею

Безпека дітей для рятувальників з міста Покров одне з пріоритетних завдань, вони систематично проводять зустрічі з учнями різних вікових категорій. 17 січня рятувальники зустрілися з учнями старших класів Загальноосвітнього ліцею міста Покров аби нагадати їм про небезпеку виходу на тонкий лід та роз’яснити правила пожежної безпеки в побуті.

Під час зустрічі фахівці ДСНС навели приклади нещасних випадків на воді в зимовий період та закликали школярів втриматися від прогулянок по тонкому льоду. Роз’яснили як потрібно діяти якщо хтось провалився під лід. Також розповіли про пожежі, які останнім часом виникали в приватному житловому секторі та навчили як необхідно діяти у разі їх виникнення, щоб хлопці та дівчата самостійно змогли, у разі необхідності, врятувати себе та надати допомогу іншим. А учням 11-го класу було роз’яснено про переваги вступу до вищих навчальних закладів системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у 2018 році.

На останок зустрічі рятувальники відповіли на питання школярів та ще раз нагадали їм номери телефонів екстрених служб, в яких випадках необхідно за ними телефонувати.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi