Все на світі тато вміє

2017-11-29

/Files/images/2017-2018_nr/gruden/20171130_160606.jpg

29.11.2017 року у рамках освітнього проекту «САДОК + РОДИНА = ЩАСЛИВА ДИТИНА» у дитячому садочку №16 проведено конкурс «Все на світі тато вміє», метою якого було розширення знань батьків про діяльність служб дошкільного закладу, формування позитивних установок щодо сімейного виховання, уточнення ролі батька у процесі розвитку особистості дитини.

Роль ведучої виконувала вихователь-методист Штурмак М.О. Вона працювала у тісній взаємодії практичним психологом Глущенко В.М., музичним керівником Козоброд О.А. та вихователями, завдяки чому батьки були познайомленні з діяльністю вузьких спеціалістів.

Захід організовано у нестандартній інтерактивній формі - формі змагання. У продовж всього дійства була надана можливість дітям та дорослим бути рівноправними творчими партнерами. В залі панувала атмосфера гармонії, емоційного з’єднання, взаєморозуміння, співтворчості, любові і домашнього затишку.

Дітям була надана можливість визначити, що татко вміє робити найкраще. Вони нагородили батьків медалями в результаті чого визначилися номінації:

v Мій тато дуже розумний

v Мій тато чудовий спортсмен

v Мій тато вправний водій

v Мій тато гарно співає

Треба сказати, що у ході конкурсів батьки підтвердили своє почесне звання. Але своїм успіхом вони завдячують синам та донькам котрі у продовж всіх конкурсі їх підтримували і допомагали. Приємні враження залишила казка на новий лад про колобка з позитивною кінцівкою. Батьки були й авторами й виконавцями головних ролей у драматизації. Діти й дорослі щиро сміялися й кепкували з лисиці якій так і не вдалося з’їсти колобка. У грі «Формула – 1» діти так заплутали батьків, що ті порушили правила дорожнього руху й переможця було визначено тільки у другому заїзді. Вправними були спортсмени які досягли високих результатів завдяки точній взаємодії татусів і дітей. В свою чергу під час Музичного конкурсу дорослі й діти продемонстрували добрі знання саундреків з дитячих мультфільмів. Кульмінацією свята були конкурси «Впізнай дитину на дотик», «Знайди взуття своєї дитини». А також творча вправа «Літачок побажань» яка надихнула всіх присутніх на нову зустріч.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi