Суботні розваги

2012-12-17

/Files/images/novini_3/wc8O_CtzL4U.jpg

Час плине дуже швидко. У школярів попереду напружені тижні: треба встигнути виправити небажані оцінки, що з’явилися протягом семестру, ретельніше дотуватися до контрольних робіт за півріччя. Треба ще й творчість свою проявити – виготовити креативна оздоблення для Новорічної ялинки, яка невдовзі засяє в школі.

Та учнівській громаді СЗШ № 2 не звикати завзято працювати. Як каже російська мудрість: «Делу время- потехе час.» Отже, в суботу 08.12. учні школи показали, як вони вміють відпочивати. Екскурс –група школярів, батьків та вчителів здійснила пізнавально – розважальну подорож до м. Дніпропетровська. Чудовий і привабливий безліччю розваг «Мост-Сіті» зустрів нас яскравою ілюмінацією новорічних гірлянд та привабливими вітринами вишуканих бутиків.

Молодші школярі одразу ж поринули в бурхливу течію гральних автоматів «Ігроленду». Чого тут тільки не було: і боулінг, і сафарі-полювання, і авто імітатори…

Традиційним для наших туристичних груп стало відвідування «МакДоналдсу», де ми отримали якісне і своєчасне обслуговування, а також подарунки для наймолодших.

Але із справжнім нетерпінням хлопці та дівчата очікували на відвідування льодового поля «Мост - Айс». Навіть ті, хто жодного разу в житті не стояв на ковзанах, бажали випробувати свої сили. Так, крок за кроком, рух за рухом, переступаючи через власний страх, діти брали ще одну щаблину перемог в своєму житті. Учні Пилипенко Вікторія, Охотський Олександр, Тиква Дмитро, Притула Ксенія, Гончарюк Яна, Короткий Влад та багато інших можуть тепер з гордістю називатися «першопрохідцями льодової арени». Хоча серед нас були й ті, хто віртуозно й майстерно володіють ковзанами. Навіть Оксана Олександрівна, наш туристичний керівник, не встояла, щоб пригадати свій досвід на ковзанах двадцятирічної давності, та все ж таки ледве встигала за майстерністю таких асів, як Борко Євген, Линник Ірина, Оліва Даша, Єришева Еля, Калита Еля.

Бурхливий виплеск емоцій, яскравий блиск в очах дітей та відчуття «Я- герой» - чи не є це все головними подіями суботнього дня?!

А які незабутні враження залишив в дитячій пам’яті перегляд захоплюючих фільмів у 3D кінотеатрі, під час яких нас обдувало льодяним повітрям, кидало під дуло ворожого танка та трусило на стільцях, що падали в безодню.

Наприкінці екскурсії, знесилені від вибуху емоцій, із втомленними від льоду та ковзанів ногами, розміщувались ми в автобусі, намагаючись поділитися з друзями найцікавішими моментами щасливих годин. Приємно було почути з вуст батьків слова подяки за змістовий та цікавий відпочинок дітей на адресу адміністрації школи та вчителів, які присвятили свій вільний суботній день цій корисній справі: О.О.Притулі, Г.М.Бурмак, А.М.Котко та А.М.Захаровій. Ну що ж, будемо з нетерпінням очікувати нових цікавих мандрівок та змістовних екскурсій!!!

Учні 11-Б класу Ксенія Притула та Дмитро Тиква

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi