• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація щодо проведення майстер-класів на базі БТДЮ

Інформація щодо проведення майстер-класів на базі БТДЮ

2017-10-25

/Files/images/2017-2018_nr/jovten/mpmpts/SAM_9295.JPG

Інформація щодо проведення майстер-класів на базі БТДЮ

24.10.2017р. о 10.00. на базі БТДЮ, в рамках проекту «Особлива дитина» міської цільової соціальної програми «Освіта м.Покров на 2017 рік», відбулися майстер-класи для дітей з особливими освітніми потребами.

До участі у майстер-класах було залучено 67 дітей з особливими освітніми потребами, серед яких 20 вихованців КДНЗ № 13 та КДНЗ № 21, 2 учні, які мають інклюзивну форму навчаня КЗ «НВК № 2», 25 учнів реабілітаційного та спеціальних класів КЗ «СЗШ № 9, 20 учнів КЗ «СЗШ № 6», 15 з яких навчаються у класах інтенсивної педагогічної корекції та 5 учнів, які мають інклюзивну форму навчання.

Програма проведення майстер-класів була складена з урахуванням вікових та освітніх потреб дітей за такими напрямками: петриківський розпис, паперовий дизайн, комп’ютерна графіка, вокальний спів, паперопластика, ізонитка та малювання з елементами арт-терапії.

Педагогічний колектив БТДЮ зустрів маленьких мешканців м.Покров ігровою програмою за участю веселих клоунів та яскравими декораціями.

Діти із задоволенням брали участь в ігротеці, мали можливість відчути себе маленькими дизайнерами та створити власними руками подарунки для своїх близьких. Разом з вихователями, класними керівниками та батьками діти малювали, співали улюблені пісні, випробовували себе у справі комп’ютерної графіки.

Діти, батьки та педагоги вдячні колективу БТДЮ за організацію та проведення майстр-класів, за створення атмосфери свята для дітей з особливими освітніми потребами.

Фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi