• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна майстерня «Математичні знахідки»

Педагогічна майстерня «Математичні знахідки»

2017-10-25

/Files/images/2017-2018_nr/jovten/kdnz13/20171025_095104.jpg

З 25.10.2017 року у КДНЗ № 13 розпочала свою роботу Педагогічна майстерня «Математичні знахідки» з теми: «Розвиваючі логіко – математичні ігри нового покоління вінтелектуальномурозвитку дошкільника» ( керівник – вихователь Сбоєва Л.С.). у його рамках було проведено відкриті покази роботи з дітьми:

1. Індивідуально – підгрупове міні – заняття «Математичні сходинки» з використанням блоків Дьенєша – вихователь Сбоєва Л.С. з дітьми 6 року життя з порушеннями мовлення групи № 9.

2. Індивідуально – підгрупове міні – заняття «Геометричні візерунки» за допомогою ігрової технології «Казкові лабіринти гри» В.Воскобовича – вихователь Чорноволик Н.В. з дітьми 6 року життя з порушеннями зору групи № 7.

Робота з дітьми була проведена за нетрадиційними формами організації – діти групи № 9 працювали з блоками на кухні і створювали геометричні салати; діти групи № 7 подорожували до фіолетово лісу з чарівним квадратом та змійкою. Заняття були цікаві, розвиваючі, змістовні. Діти і присутні слухачі отримали неабияке задоволення від активного спілкування та співпраці.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi