• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах»

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах»

2017-10-24

/Files/images/2017-2018_nr/jovten/szsh2/2017-10-19 11.01.39.jpg

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах».

19 жовтня 2017 року в м. Дніпро на базі КЗО «Середня загальноосвітня школа № 42 Дніпропетровської міської ради» відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах».

До участі у семінарі були запрошені й представники нашої школи, яка працює над вищезазначеною темою з січня 2017 року.

Учасники семінару обговорили актуальні питання стандартизації наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у педагогічну практику, розглянули інноваційні та передові розробки і напрацювання з проблем медіаграмотності учнів в умовах шкільної системи наскрізної медіаосвіти; взяли участь у практичних, тренінгових заняттях, майстер-класах з упровадження наскрізної медіаосвіти у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів.

Всі учасники семінару отримали дуже багато цікавої та корисної інформації. Використання комп’ютерних технологій має великий вплив на сучасну школу.

Інші фото за посиланням...

Прес-центр КЗ «СЗШ № 2»

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi