• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фахівці ДСНС провели зустріч з учнями закладу освіти

Фахівці ДСНС провели зустріч з учнями закладу освіти

2017-10-05

/Files/images/2017-2018_nr/jovten/dsns/IMG_20171005_121832.jpg

Фахівці ДСНС провели зустріч з учнями закладу освіти

В рамках проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності 5 жовтня рятувальники з міста Покров завітали в середню загальноосвітню школу №6 аби провести показові профілактичні заходи з питань пожежної безпеки.

Для учнів 1-4 класів співробітники Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели відкритий урок, під час якого вони в простій та доступній формі розповіли школярам про правила пожежної безпеки в побуті та під час навчального процесу, роз’яснили як діяти при знаходженні підозрілого чи вибухонебезпечні предмети та показали профілактичні відеоролики з відповідної тематики. Медична сестра навчального закладу розповіла та практично показала школярам як необхідно надавати першу медичну допомогу постраждалому, а шкільна команда ДЮП продемонструвала свої творчі здібності під час донесення правил безпеки життєдіяльності до учнів початкової школи.

Далі за сценарієм пролунали три дзвінки, які сповістили про небезпеку та початок евакуації учнів та персоналу школи. За проведенням навчальної евакуації спостерігали фахівці ДСНС, час якої склав 3 хвилини 13 секунд. Потім рятувальники продемонстрували присутнім бойове розгортання при виникненні пожежі, а самим сміливим дозволили самостійно попрацювати пожежним стволом та приміряти на себе бойовий одяг рятувальника.

По завершенню заходу керівництво закладу та її учні подякували рятувальникам за проведене заняття, адже цього дня діти дізналися багато повчальної та корисної інформації.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi