Всеукраїнський тиждень права

2012-12-12

/Files/images/novini_3/DSCN6237.JPG

11грудня 2012 року в комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» розпочався цикл заходів до Всеукраїнського тижня права.

Тиждень було відкрито урочистою лінійкою «Права дитини – права на майбутнє»,яка збагатила знання учнів про права дитини ,а мультимедійна підтримка сприяла перенесенню в ту історичну епоху, коли виникли і формувалися права людини. Цього ж дня для учнів 7 – 9 класів відбулася зустріч із представниками міського управління юстиції О.В.Задорожною та Ю.В.Петечко,які провели правову годину на тему «Права людини. Відповідальність за порушення цих прав та другий шанс».

12 грудня 2012 року вчителем історії та правознавства Ігнатенко Л.І. для учнів 9 класу було проведено круглий стіл на тему: «Права людини – настільки вони важливі для сучасного життя».Найбільше учнів зацікавили питання на юридичну тематику про те, як виїхати за кордон,які зміни передбачає новий кримінально – процесуальний кодекс та права та обов’язки громадян перед своєю державою. Загалом засідання круглого столу пройшло цікаво, жваво, учні отримали відповіді на усі запитання.

У рамках проведення Тижня права цього ж дня відбулася зустріч із представником правоохоронних органів кримінальної міліції Шпилькіним І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi