• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

2017-09-20

/Files/images/2017-2018_nr/onszsh/ОНСЗШ_2.jpg

Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

Безпека – це життя людини,

Безпека – це наше майбуття.

Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.

Необхідно зауважити, що брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

У термін з 11 по 15 вересня 2017 року в комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Покров Дніпропетровської області» було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Наша безпека - у наших руках!».

Відповідно до плану Тижня безпеки життєдіяльності в комплексі було проведено загальношкільну лінійку, заняття з надання першої долікарської допомоги, конкурс на кращий учнівський малюнок та стіннівку, виховні години, години спілкування, написання попереджувального диктанту «Дикорослі гриби та ягоди» та проведено гру – квест.

/Files/images/2017-2018_nr/onszsh/ОНСЗШ_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi