Здоров’я – це життя

2012-11-30

/Files/images/novini_3/KIcl9kljIm8.jpg

29 листопада 2012 року на базі КПНЗ «БТДЮ» відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», в якому взяли участь 10 команд, серед яких агітбригада «Погляд у майбутнє» комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» у складі: Кучерявої Людмили, Коцура Дениса, Широкової Єлизавети, Редько Вікторії, Лужецької Єлизавети, Петренко Анни, Мовчун Ангеліни.

Учасники спрямували свій виступ на популяризацію переваг здорового способу життя, формування у молоді безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, запобігання негативним проявам серед дітей та молоді. Вони відобразили досвід превентивного виховання, духовні цінності в поєднанні з сучасними тенденціями розвитку культури та мистецтв.

Слід зазначити, що сценарій виступу команди був оригінальним. Учні продемонстрували високий виконавчий рівень, належний рівень оформлення та режисури, власні досягнення у формуванні здорового способу життя, були позитивно зорієнтованими з використанням різних видів мистецтва. Журі міського фестивалю відзначили високий професіоналізм і нагородили почесною грамотою за ІІ місце у даному конкурсі.

Плакати, подані членам журі, відповідали запропонованій темі «Я обираю здоров’я » і були виконані в жанрі живопис. Художні здібності учениці 5 класу Тімінської Поліни та учениці 8 класу Будяк Ксенії принесли школі ІІ місце. Плакати відрізнялися оригінальністю, змістовністю, розкриттям теми та художньою майстерністю.

У фотографіях, поданих на конкурс, були відображені різноманітні заходи, які проводилися для учнів початкової школи восени 2012 року по формуванню здорового способу життя. Журі конкурсу відзначило оригінальність, якісну техніку виконання та правильність оформлення, привітало нашу команду із ІІ місцем.

Учні радо брали участь у конкурсі, захопливо ділилися враженнями від свята.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi