«Бібліопанночка»

2012-12-09

/Files/images/novini_3/P1150911.jpg

На базі міської бібліотеки було проведено захід «Бібліопанночка», в якому взяла участь наша школа - комунальний заклад «Середня загальноосвітня школа №6»

Від нашої школи виступала учениця 8-го класу Куторай Віолетта.

Організатори заходу пізнавально-розважального конкурсу «Бібліопанночка» запропонували учасницям по три завдання: «Візитка», «Інтелектуальний конкурс» і «Порекомендуй книгу».

У конкурсі «Візитка» Віолетта представила образ Марусі Чурай. Дівчину вразила легендарна особистість української піснетворки.

У завданні «Інтелектуальний конкурс» кожна з учасниць повинна вибрати категорію і відповісти на 15 запитань за хвилину. Віолетта вибрала категорію «Прислів’я та приказки» і справилася з завданням за півхвилини.

Завданням третього конкурсу «Порекомендуй книгу» було порекомендувати свою улюблену книгу так, щоб усім присутнім неодмінно захотілося її прочитати. Дівчина порекомендувала книгу Ліни Костенко «Маруся Чурай».

Завершальним етапом були підсумки та нагородження учасниць. Наша конкурсантка Куторай Віолетта посіла друге призове місце. За це дівчину нагородили грамотою і подарували художню книгу.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi