• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

2017-08-14

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/нвк1_5.jpg

"Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу".

Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити нашим батькам, спонсорам, людям, які відставивши безліч турбот та проблем, прийшли на допомогу вихованцям дошкільного відділення КЗ «НВК№1» і своєю працею, доброчинністю допомогли зробити приміщення садочка затишним, теплим та гостинним.

Станом на 14.08.2015 року в дошкільному відділенні практично завершені заплановані заходи по підготовці садочка до початку роботи в новому 2017-2018 навчальному році. Адміністрація та працівники великого значення надали заміні труб водопостачпння, опалювальної системи, проведенню якісного ремонту, естетичному оформленню приміщень, впорядкуванню території дитячої установи.

Ми щиро вдячні міському голові О.М.Шаповал, заступнику міського голови Н.О.Бондаренко, депутату обласної ради М.М.Петросянц за дієву допомогу у вирішенні проблем нашого дошкільного закладу (а саме придбання 4 водонагрівачів), за те, що Ви пройняті турботою про долю й виховання наших малюків. Завдяки Вам оновлюється матеріально-технічна база дошкільного навчального закладу, що дає змогу повноцінному розвитку наших дітей.

Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що вихованці садочка в повній мірі отримують цей приклад у нашому закладі. Тож нехай, доброчинність вернеться до людей сторицею.

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/нвк1_1.jpg/Files/images/2016-2017_nr/serpen/нвк1_2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/serpen/нвк1_4.jpg/Files/images/2016-2017_nr/serpen/нвк1_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi