• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

2017-08-14

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/IMG_0729.JPG

Першого вересня дошкільний навчальний заклад «Червона шапочка» радо зустріне своїх вихованців після літніх канікул. Влітку малеча оздоровлювалася, а заклад тим часом «причепурився», аби дітлахам було затишніше та приємніше ходити до дитсадочка.

Усі задуми по підготовці дошкільного закладу до нового навчального року вдалося здійснити завдяки небайдужим людям.

Дякуємо за підтримку міському голові Шаповалу Олександру Миколайовичу, який завжди опікується вирішенням проблем дошкільного закладу.

Слова щирої подяки начальнику управління освіти Рубасі Г.П. за людяність у професійних стосунках, за злагоджену систему роботи працівників господарської групи, які незважаючи на великий обсяг робіт завжди оперативно приходять на допомогу.

Колектив закладу щиросердно вдячний депутату міської ради Шаповалу В.О., який активно допомагав закладу зустріти новий навчальний рік, а саме надав фінансову допомогу для відновлення системи вентиляції на харчоблоці, матеріально підтримував у благоустрої території та осередків.

Хочеться висловити слова подяки батькам вихованців які є першими у вирішенні нагальних питань.

Всі ремонтні роботи здійснювались завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі колективу дошкільного закладу та батьків вихованців.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Адміністрація, колектив та батьківська громада щиро вдячні за розуміння та активну участь у вирішенні проблем нашого садочка!

З повагою завідуюча Тиква А.А.

та колектив КДНЗ №5 «Червона шапочка»

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/SAM_3121.JPG/Files/images/2016-2017_nr/serpen/ГРУПОВА КIМНАТА.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi