• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Англійська мова для старших дошкільників

Англійська мова для старших дошкільників

2012-12-11

/Files/images/novini_3/PB300076.JPG

З вересня місяця цього року в дошкільному закладі № 8 «Калинка» розпочав свою роботу гурток «англійський театр «Драйв»» для дітей старшого дошкільного віку, керівником якого є Ніконенко Юлія Володимирівна. Таку роботу в закладі нам допомогла організувати директор БТДЮ Главацька Світлана Іванівна.

Нещодавно для батьків, діти яких відвідують цей гурток, був проведений відкритий захід, на якому були представлені форми та методи навчання англійської мови. Спостерігати за взаємодією керівника з дітьми було дуже цікаво. Робота проходила жваво, емоційно, цілеспрямовано, за допомогою яскравої наочності, комп’ютерної техніки, безліч ігрових ситуацій та віршованих фізкультурних хвилинок. Діти рахували англійською мовою, розповідали кольори, визначали і називали ягоди і фрукти, співвідносили тварин за розміром, а також мали змогу отримати нові знання.

Батьки залишилися в захваті від побаченого. Хочеться висловити подяку за організацію такої роботи директору БТДЮ Главацькій С.І. та керівнику гуртка Ніконенко Ю.В. і побажати міцного здоров’я й наснаги на подальшу співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi